Marloes met een basketbal

Marloes en Joehoe!


Marloes gooit een bal

Over Marloes

Hallo, ik ben Marloes van de Kreeke en ik woon in Zwolle. Ik ben geboren in 1983 en ik houd van sporten, zingen en buiten zijn.

Mijn curriculum vitae is erg uitgebreid, ik heb namelijk veel verschillende interesses en ik heb mij altijd opengesteld voor wat er op mijn pad kwam. In 2006 ben ik afgestudeerd als leerkracht bewegingsonderwijs en in 2008 als psychomotorisch therapeute.

Ik heb veel ervaring opgedaan binnen het (speciaal) voortgezet onderwijs en verschillende zorginstellingen, waar ik heb gewerkt als vakleerkracht, onderwijsassistent, combinatiefunctionaris sport en bewegen, psychomotorisch therapeute en individueel begeleider.

Toen ik jong was leek het me al iets om vertrouwenspersoon te worden voor diegenen die worstelen met iets en niet direct om hulp (durven te) vragen. Daarom ben ik in 2017 gestart met PMT Praktijk Joehoe!

Visitekaartje PMT Praktijk Joehoe

Over PMT Praktijk Joehoe!

Ik ben een puzzelaar, het spreekt mij aan om te werken met cliënten die veel in hun mars hebben en waar deze kwaliteiten nog niet tot z’n recht komen. De clienten en ik leren door samen in beweging te komen en ik geniet ervan als het lukt om daarmee steeds een stap verder te komen. PMT is een heerlijk, beweeglijk vak!

Mijn cliënten (jong en oud) omschrijven mij als opmerkzaam, sensitief, leergierig, zorgvuldig, eerlijk, duidelijk en betrokken.

Met PMT Praktijk Joehoe! kan ik je een plek aanreiken waar je jezelf mag zijn. Ik ga met je op pad, luister, beweeg mee, betrek jouw netwerk en stimuleer je te werken aan jouw hulpvraag/leerwens.

Joehoe! staat voor gezien, gehoord worden en elkaar met plezier begroeten! Ik heb geleerd dat het werkt om te gaan bewegen en ervaren. Ik wil je graag meenemen in de ervaring, het brengt je heel ver.

Visitekaartje PMT Praktijk Joehoe
Image

Vrijblijvend adviesgesprek?

Marloes heeft een brede ervaring in het sport-, onderwijs- en zorgnetwerk. Kan ik met je meedenken of ik iets voor je kan betekenen? Of wilt u graag even met mij sparren? Ik doe het graag!

Contact Marloes