Marloes van PMT Praktijk Joehoe

Contact PMT Praktijk Joehoe!


Telefoon

Mijn werkdagen zijn maandag t/m woensdag en donderdagmiddag. Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag op 06-13707204. Tijdens het geven van een therapie kan ik de telefoon niet beantwoorden. U kunt altijd een bericht inspreken, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Email

Wanneer u het formulier invult of een email stuurt naar info@pmtpraktijkjoehoe.nl, dan krijgt u binnen twee werkdagen reactie.

Aanvullende informatie

In Zwolle loopt het op dit moment storm met de aanmeldingen bij PMT Praktijk Joehoe!

 • Van 9 juli 2021 t/m 28 november 2021 is de praktijk gesloten in verband met zwangerschapsverlof. Telefonisch ben ik niet bereikbaar.
 • ACT training voor jongeren en volwassenen starten weer in januari 2022. Voor meer informatie over de training voor volwassenen, kunt u terecht bij Caroline Rietveld caroline@mindstuff.training. Meer informatie over de training voor jongeren volgt in december 2021.
 • Vanaf 1 december 2021 start ik ook mijn pmt sessies weer op. Als je je aan wilt melden, dan kan dat per mail: info@pmtpraktijkjoehoe.nl. Ik beantwoord uw/jouw mail in ieder geval op 29 november 2021!

  logo zorgwijzer

  Worden mijn PMT kosten vergoed?

  PMT wordt mogelijk vergoed op basis van een PGB of de jeugdwet in uw gemeente. PMT wordt altijd gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, indien u aanvullend verzekerd bent. Meer informatie treft u in de zorgwijzer.
  Check uw Vergoeding